Liedjes voor jou

Coen van Vollenhoven schrijft en componeert liedjes voor alle gelegenheden…

Mijn naam is Coen van Vollenhoven en ik ben liedjesschrijver en percussionist. Met een jazz-drummer als vader ben ik al vroeg in aanraking gekomen met ritme en muziek. Tijdens mijn PABO-opleiding heb ik gitaar leren spelen, een fantastisch instrument om je eigen nummers mee te componeren. Het volgen van verschillende cursussen en workshops en het spelen in diverse groepen en bandjes, hebben mij tot een allround muzikant en performer gemaakt.

Sinds 1998 is mijn hobby mijn werk. Door heel Nederland geef ik percussie workshops Afrikaans trommelen en treed ik op met de Stippie Show. In het najaar van 2020 schreef ik onder mijn alias Peter O’Coen het kerstnummer: Christmas at Home.

Mijn publiek variëert van managers tot verstandelijk gehandicapten en van moeders tot moeilijk opvoedbare jongeren. Ik geef workshops en optredens voor bedrijven, scholen, families, verenigingen en buurthuizen door heel Nederland. Daarnaast geef ik op de maandag- en woensdagavond percussielessen aan tieners en volwassenen.

Weet je wat ik nou zo ontzettend leuk vind van het werk dat ik doe?

Ik mag met groepen mensen werken en hen een goede tijd bezorgen. Als iedereen dan na een workshop of optreden blij en vol energie vertrekt, rij ik met een voldaan gevoel (en meestal buiten de spits!) naar huis. Het is niet ongebruikelijk dat ik thuiskom met een bos bloemen en een fles wijn. En vaak wordt ik een paar dagen later ook nog verrast met een mooie kaart om me te bedanken. Wat wil je dan nog meer?

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk: mensen een goede tijd bezorgen!

Contact

Contact Informatie

Coen van Vollenhoven
Alias: Peter O'Coen

Liedjes voor jou
Wagnerstraat 5
6961 CE Eerbeek

06 – 513 025 79
coen@liedjesvoorjou.nl

Mail me!

Je kunt ook op de 'mail me' knop klikken en via het contact formulier een mail sturen. Dan wordt je bericht opgeslagen op de website zodat het in elk geval niet verloren gaat in cyberspace. Ik beantwoord alle mails in principe binnen 48 uur. Voor dringende vragen e.d. ben ik het best mobiel bereikbaar!